Бившият областен управител инж.Стефан Стайков стана "Почетен гражданин на Неделино"

Бившият областен управител инж.Стефан Стайков стана "Почетен гражданин на Неделино"

Кметът на община Неделино г-н Стоян Беширов, връчи с подобаваща тържественост най – високото отличие на община Неделино – „Почетен гражданин на Неделино“ на инж. Стефан Стайков – бивш областен управител на област Смолян.

Във връзка с празника на града с протокол № 44, общински съвет град Неделино приема решение № 489, относно удостояване на инж.Стефан Стайков за „Почетен гражданин на Неделино“.

Като изпълняващ длъжността областен управител приноса на инж. Стефан Стайков за подобряване на инфрастуктурата на община Неделино е голям. През това време Община Неделино на няколко пъти е поставена в изключително трудни ситуации, обявявано е и бедствено положение. Възстановителните обекти, в т.ч. и най- големите- укрепвания на свлачища , разчиствания, подпорни стени, аварийното водоснабдяване на Неделино се случиха с подкрепата на инж. Стайков. Пълно съдействие от негова страна ни беше оказвано и по Програмата за развитие на човешките ресурси, по която се осигури заетост на над 1000 безработни лица, съобщиха от общината.

Вирни се горе