Асфалтират улиците в Неделино

Асфалтират улиците в Неделино

Камиони натоварени с асфалтова смес пресичат града и се отправят към горната му част. Усилено се работи на ул. „Братан Шукеров”. Започна дългоочакваното асфалтиране на района. Хората от години газят в калта или се спъват в камъните без да има кой да им даде надежда, че това скоро ще свърши.

Общинската администрация и нейната фирма Благоустройство и комунално стопанство се зае да промени облика на тази част на града. Кметът на общината Стоян Беширов сподели, че има специален ангажимент към жителите на Горно Неделино и че е крайно време и тук да заработят машините. Не бива да се мисли, че обръщаме внимание само на централната част на град. Вярно е – центърът е лицето, но каква вина имат онези, които живеят или имотите им са в периферията на Неделино. И едните и другите имат еднакви нужди.

риключиха строителните дейности на ул. „Шина Андреева”.  Изградена е подпорната стена, която подкрепя пътното платно, извършени са водоотводните и насипни работи благодарение на който дългогодишния непроходим сокак придоби облика на съвременна улица. Улица „Ш. Андреева е вече част от градската пътна мрежа и е  във връзка с двете основни артерии на града-ул. „ Ал. Стамболийски“ и ул.“Напредък“.

Целта е до Празника на града и Първия балкански фолклорен фестивал много от започнатите и нови обекти да бъдатзавършени. А хората с празнично настроение да посрещнат многобройните гости.

Вирни се горе