ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН !

 ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН !

Уважаеми учители,

Скъпи ученици и родители,

Щастлив съм да Ви поздравя по повод Първия учебен ден – денят, в който преподаватели и ученици съвместно тръгват по трудния път на знанието и науката.

Уважаеми учители, Нека любовта на Вашите ученици бъде най-ценният дар за труда Ви! Пожелавам на всеки един от Вас здраве, сили и упоритост, за да продължите неуморно да образовате и възпитавате добри и щастливи млади хора!

Скъпи ученици, лятото свърши. Започват месеци на труд и усилия за покоряване на нови територии на знанието. Приемете ги като условие за проява на Вашата воля и упоритост, на жаждата Ви за нови знания. Пазете традициите на Вашето училище, умножавайте успехите му, почитайте всеотдайността на своите преподаватели!

А на Вас, родители, пожелавам да бъдете по-близо до децата си, за да ги подготвяте заедно с техните учители за предизвикателствата на живота! На Вашата непрестанна подкрепа училището винаги е разчитало, така ще бъде и през новата учебна година

Убеден съм, че отново училищата и детските градини в община Мадан ще потвърдят истината, че Мадан е място, където е привилегия да учиш, да инвестираш в знания и умения. Уверявам Ви, че в мое лице и в общината като институция ще намерите подкрепа и разбиране по всички въпроси, които са свързани с учебно-възпитателния процес.

На добър час през новата 2018/2019 учебна година!

С уважение,

Фахри Молайсенов

Кмет на община Мадан

Вирни се горе