Затварят Vertu bar & dinner в Смолян, след месец ще бъде напълно обновен

Затварят Vertu bar & dinner в Смолян, след месец ще бъде напълно обновен

Vertu bar & dinner в Смолян затваря врати за основен ремонт. След около месец заведението, което е едно от най-посещаваните места на ларгото в Смолян ще отвори врати напълно обновено, с нов, различен интериор. В навечерието на престоящи празници през декември ще ви посрещнат в нова, по-модерна обстановка и ще ви предложат качествено и бързо обслужване. Сред изненадите за всички ценители на средиземноморската храна и питиета в менюто ще бъде добавена нова, специална средиземноморска секция.

Vertu bar & dinner се развива с една единствена цел – да се превърне във вашето любимо място за хранене, почивка на чаша кафе и място за приятна среща с приятели.

Smolyannews.com ще ви информира, кога едно от най-оборотните заведения в града ще отвори врати напълно обновено и ремонтирано, за да не пропуснете да бъдете специални гости на Vertu bar & dinner скоро! Очакват ви много изненади и промоции!

На вторият етаж ресторантът за бързо хранене Vertu работи от понеделник до събота от 10 до 18 часа. Заведението предлага на своите клиенти вкусни изкушения, приготвени по оригинални рецепти. Ценителите на добрата кухня могат да похапнат евтино и бързо, с богат асортимент и високо качество различния ястия и специалитети. Принципите, които следва заведението за бързо хранене Vertu са качество, чистота, бързина и безкомпромисност в избора на хранителни продукти.

Заповядайте!

Вирни се горе