Ученици от Доспат показаха знания, придобити по проект "Успех"

Ученици от Доспат показаха знания, придобити по проект "Успех"

В творчески празник се превърна денят, в който учениците по Проект „УСПЕХ“ в СОУ „Димитър Благоев“, град Доспат показаха всичко научено, преживяно и направено от тях в Клубовете.

Учениците от Клуб „Приятели на природата“, с ръководител Емил Мутафчев, представиха чрез презентация извършените от тях дейности в Клуба-позитивното общуване на учениците с природата и опазването й.

Елвира Далакова, ученичка от 10 б клас, посвети свое стихотворение на учениците от Клуб „Приятели на природата“.

Междинната изява на Клуб „Поведение, стил и красота “, с ръководител Ваня Мутафчева, протече под формата на състезание, съобщиха от общината. Разделени на 5 отбора по 3 участници, учениците се състезаваха, като показаха придобитите умения да подреждат маса за тържествени случаи. С творческите си умения и естетика учениците от Клуб „Поведение, стил и красота“ впечатлиха присъстващите.

Учениците от Клуб „МУЛТИМЕДИЯ”, с ръководител Евелина Милушева, са усвоили основните методи за обработка на снимки и видео, бързо и лесно създават сайтове. На междинната представителна изява беше представен видеоклип “Къде да уча?”, изготвен от учениците в Клуба.

Клуб “Мултимедия” създаде сайт с цел да се популяризира дейността на групите по извънкласни и извънучилищни дейности по Проект „УСПЕХ“ в СОУ „Димитър Благоев”, град Доспат.

Междинните изяви на клубовете по Проект „УСПЕХ“ предизвикаха голям интерес както у учениците, така и у обществеността.

Вирни се горе