Ученик от Доспат се класира на трето място в състезание по иновации в технологиите

Ученик от Доспат се класира на трето място в състезание по иновации в технологиите

Трето издание на иновативното национално състезание по информационни технологии и визуални изкуства за ученици от 8 до 12 клас „Аз мога-тук и сега” се проведе в град Девин.

Състезанието е насочено към учениците от 8 до 12 клас, които имат изявен интерес както към информационните технологии, така и притежават творчески заложби и умения в сферата на визуалните изкуства.

Състезателната цел е да се покаже мощта и постижимостта на компютърно базираните технологии за реализиране на проекти от творчески характер във възрастовата група на учениците.

Ръководството на СОУ „Димитър Благоев“ поздравява Венцислав Арнаудов за отличното му представяне в иновативното национално състезание по информационни технологии и визуални изкуства за ученици от “Аз мога-тук и сега!”. Целият учителски и ученически колектив се гордее с факта, че Венцислав Арнаудов е класиран на трето място в направление ”Frontend Development”. Уверени сме, че и в бъдеще Венцислав Арнаудов ще печели в регионални и национални състезания по информационни технологии, съобщиха оттам.

Вирни се горе