„Титан Клинър” сред спонсорите на турнира по плажен волейбол в Смолян

„Титан Клинър” сред спонсорите на турнира по плажен волейбол в Смолян

Почистващата фирма в община Смолян „Титан Клинър” е сред спонсорите на провеждащия се турнир по плажен волейбол в центъра на областния град. С финансовата подкрепа на турнира, фирмата за пореден път показва отношението си към спорта в община Смолян и региона като цяло. „Титан Клинър” е и сред основните спонсори на Волейболен клуб „Родопа”, като всеки месец подпомага клуба.

Турнирът се провежда за втора поредна година, като градът ни е домакин на І-вия кръг от Националната верига по плажен волейбол за мъже и жени “Smolyan beach open 2013”. От днес до неделя игрите ще започват в 9.00 ч. и ще продължават до 20.00 ч. Организатори на спортната проява са община Смолян със съдействието на секция „Плажен волейбол“ към Българската федерация по волейбол. Финалите и официалното награждаване ще се състоят на 23 юни от 15.00 ч. В основната схема на турнира 12 мъжки и 12 дамски двойки ще се борят за овациите на публиката на амфитеатралния площад „България“ и награден фонд от 9000 лева и предметни награди за 500 лв. осигурени от спонсори.

И през трите дни на надпреварата „Титан” ще осигури дежурни служители, които да се грижат за чистотата около площада, съдовете за смет и игрището. Фирмата ще се включи и в почистването на амфитеатъра, след края на турнира.

Вирни се горе