“Титан Клинър” получи благодарствено писмо за оказаното съдействие на турнира по плажен волейбол

“Титан Клинър” получи благодарствено писмо за оказаното съдействие на турнира по плажен волейбол

Почистващата фирма в община Смолян фирма “Титан Клинър” получи благодарствено писмо от кмета Николай Мелемов за оказаното съдействие при организирането и провеждането на Националния турнир по плажен волейбол “Smolyan Beach Open 2012”, съобщиха от фирмата. Спорното събитие се проведе в центъра на областния град в периода от 21 до 24 юни.

Титан се включи в изграждането на специалното игрище на площад “България”, осигури постоянно дежурство за чистотата по време на състезанието, а след това изми площада.

"Благодарение на оказаната от ваша страна подкрепа този значим спортен форум стана факт и град Смолян бе за пръв път домакин на състезание от подобен ранг. Създадени бяха отлични условия както за отборите, участници в спортната проява, така и за смолянската публика”, пише в писмото Николай Мелемов. “Изразявам своите адмирации към безрезервното ви сътрудничество при реализирането на този пилотен за нашата община спортен празник. В рамките на четири дни Смолян стана сцена на майсторството, професионализма и високия спортен дух в сферата на плажния волейбол”, се казва още в писмото.

Вирни се горе