Продължават проявите на ОУ "Стою Шишков" по повод 150 г. класно училище в Устово

Продължават проявите на ОУ "Стою Шишков" по повод 150 г. класно училище в Устово

Продължават проявите на ОУ “Стою Шишков”, посветени на 150 години класно училище в Устово. Утре, 3 май от 14.30 часа на пл."Възраждане" в Устово ще се проведе Лекоатлетически крос, с участието на общински училища, съобщиха организаторите.

По повод юбилея ще бъде издадени и вестник. На 11 май от 15 часа ще се открие изложба “Моето училище – приказен свят”, а след това и нова зала за Център за извънкласни дейности. Същия ден ще бъдат и номинациите на наградените участници в областен литературен конкурс – “Моето училище – мечта и реалност” и от областния фотоконкурс “Светът през моя обектив”.

На 15 май в зала “Петър Стайков” е предвидено откриване на изложба “150 години традиции, духовност и знания”. На 19 май ще се открие фотодокументална изложба “150 години класно училище в Устово” в читалище “Кирил Маджаров”. Същия ден там ще се проведе и тържествен юбилеен концерт. Ден преди празника на славянската писменост, просвета и култура в училище “Стою Шишков” ще се проведе юбилеен педагогически съвет “Среща на поколенията”, по късно от 21 часа на пл."Възраждане" в Устово – факелно шествие.

Вирни се горе