Стартира Републиканския преглед по стрелба за служители на МВР

Стартира Републиканския преглед по стрелба за служители на МВР

Генералният секретар на Спортна асоциация на МВР комисар Иван Младенов и зам.-министърът на физическото възпитание и спорта Лазар Каменов откриха днес Републиканския преглед по стрелба за служители на МВР. Той се провежда в Смолян, а официалната церемонията се състоя пред сградата на областната дирекция на полицията. Присъстваха още областния управител на Смолян Стефан Стайков, зам.- кмета на община Смолян Марин Захариев, директорът на ОД на МВР комисар Кирил Хаджихристев и др. официални лица.

Републиканският преглед по стрелба с пистолет за служители на МВР – 2012г. е организиран от Спортна асоциация МВР – отдел “Център за бойна подготовка и спорт” при Специализирана административна дирекция “Човешки ресурси” – МВР, ОД на МВР Смолян и Спорен клуб “166” – Смолян.

Участие в турнира са заявили 125 състезатели от 25 отбора от областните дирекции в страната и главните дирекции в МВР, съобщиха от полицията. Те ще продължат до края на седмицата, когато ще бъдат обявени и резултатите от турнира.

Вирни се горе