Смолянчанка изпрати благодарествено писмо до министър Цветанов

Смолянчанка изпрати благодарествено писмо до министър Цветанов

Смолянчанка благодари на криминалисти от ОД МВР-Смолян чрез министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. В писмото си В. Беширова казва: "Уважаеми господин Цветанов,

Обръщам се към Вас, за да изкажа огромната си благодарност към служителите на Районното управление на полицията в Смолян, които реагираха незабавно и проявиха висок професионализъм за разкриване на кражбата, на която станах жертва. Бяха ми отнети от собственото ми жилище 8 хиляди евро – пари, пестени с труд и лишения дълги години. Когато разбрах за кражбата, изпаднах в шок и благодаря на полицейските служители, които се отзоваха на подадения от мен сигнал, че проявиха човечност и съпричастност към моя проблем и успяха да ми вдъхнат спокойствие и надежда. Благодарение на проявените от тях професионализъм, воля и усилия, извършителят на кражбата беше заловен и дори ми възстановиха изцяло откраднатите пари.

Като жител на град Смолян аз се гордея, че хората от нашия град могат да разчитат на своевременна помощ и внимание от страна на Вашите служители от Районното управление на полицията. Още веднъж изказвам огромната си благодарност към смолянските полицаи и им желая да са живи и здрави, да имат кураж и воля все така да защитават обикновения гражданин от посегателствата на жестоките престъпници".

Вирни се горе