Шофьорът от трагедията в р. Лим почина внезапно зад волана

Шофьорът от трагедията в р. Лим почина внезапно зад волана

Шофьорът Илия Измирлиев от Смолян, който управляваше автобуса при трагедията в река Лим през 2004 година, внезапно почина зад волана на пътя между Смолян и Пампорово тази сутрин, научи SmolyanNews.com. Новината бе потвърдена и от директора на полицията в Смолян.

„Колата е намерена блъсната в мантинела на изхода на Смолян в посока Пампорово до станцията на СБА. Шофьорът е починал на място. Вероятно му е прилошало и докато спре буса се е ударил на няколко места и след това е спрял в мантинелата. Сериозна катастрофа няма, която да причини смъртта му“, каза старши комисар Николай Димов.

64-годишният Илия Измирлиев е управлявал микробус “Фолксваген Транспортер” и е бил сам в колата. На мястото на инцидента са пристигнали екипи на Спешна помощ и полицията. Починалият ще бъде транспортиран за аутопсия в МБАЛ Смолян. Няма пострадали други граждани, съобщиха още от полицията. Илия Измирлиев управляваше автобус на фирма „Пампорово", който падна във водите на река Лим, а при трагедията на 4 април 2004 година, живота загубиха 12 ученици. Шофьорът бе осъден на 4 години затвор, които излежа.

Вирни се горе