Сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Смолян с нова организация на работа за регистрация на автомобили

Сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Смолян с нова организация на работа за регистрация на автомобили

С цел подобряване административното обслужване на гражданите и намаляване на времето, необходимо за извършване на регистрация на моторните превозни средства, в сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Смолян е създадена следната организация:

при представяне на МПС за регистрация, гражданите следва да го представят за идентификация с почистени vin номера и номер на двигателя. При необходимост, в зависимост от марката и модела на ЧРД,, същото да бъде представено за регистрация със свалена предпазна кора на двигателя. Желателно е МПС да се представят без да са натоварени с багажи.

МПС, които се представят за регистрация с мръсен или не четлив номер в случаите, в които дейността по почистването му ще забави процеса на регистрация, автомобила ще бъде отстранено от колоната на чакащите, като действията по идентификацията му ще продължат след обслужването на чакащите граждани.

Регистрацията на автомобили втора употреба от всички марки, произведени преди по-малко от пет години ще се извършва от комисия всеки вторник и петък от 09:00 часа до 12:00 часа в КТП на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Смолян.

Приемането на документите за регистрация на тези автомобилите ще става не по-късно от обяд на деня, предхождащ деня на регистрацията. Подходете отговорно и си спестете време и неприятни емоции, съветват от полицията.

Вирни се горе