Сдружение "Родопски хайдути " отбелязват осем години от учредяването си

 Сдружение "Родопски хайдути " отбелязват осем години от учредяването си

Сдружение “Родопски хайдути” ще отбележи осем години от учредяването си на 08.04.2017г. На тържественото мероприятие, което ще се проведе в “Хаджичоневата къща”, по традиция ще се приемат нови членове. На събранието всеки един член на организацията ще има възможност да зададе въпроси или да направи предложения относно бъдещите мероприятия. За 8-годишното си официално съществуване, организацията наброява 58 човека, доказали отдадеността си към идеята. Стотици са поддръжниците и спомоществователите , както в Смолянско, така и в цялата страна.

Сдружението винаги е изразявало позицията си по важни въпроси, действия или бездействия, свързани с културни и исторически дейности в общината.Най- важният урок, който научихме всички ние през годините, това е чистото и истинско родолюбие. Родолюбие, в което няма политика и комерсиализъм. Възпитание в труд и борба за лични възгледи. Уважение към многобройните сътрудници в името на каузата. Без вашата помощ дейността на сдружението и “Хаджичоневата къща-музей” нямаше как да съществуват!

Вашата подкрепа е стимул за младите хора в общината , които с личния си пример допринасят за развитието на обществото ни.

Честита годишнина, членове и съратници !

Манол Ружинов- Председател на Сдружение “Родопски хайдути”

Вирни се горе