Съдия Игнат Колчев с приз „Юрист на годината”

Съдия Игнат Колчев с приз „Юрист на годината”

На официална церемония в залата на Административния съд днес бяха връчени наградите „Служител на годината“. Новост във второто издание на номинацията е категорията за юрист – „Юрист с цялостен принос в утвърждаването авторитета и достойнството на юридическата професия“. В нея участват адвокати, съдии, прокурори и следователи от съдебен район Смолян.

Процедурата е съвместна инициатива на Административен съд, Районен съд и Окръжен съд, Районна прокуратура и Окръжна прокуратура гр.Смолян. С приз в категория „Юрист с цялостен принос в утвърждаването авторитета и достойнството на юридическата професия” бе отличен председателят на Административния съд в Смолян съдия Игнат Колчев. Наградата му бе връчена от отличения на церемонията в категория „Юридическо дълголетие“ адвокат Митьо Митев. Юристът на годината благодари на своите колеги за добрата съвместна работа.

На днешната церемония бяха наградени още служители в категориите „Иновативност, креативност и творчество при изпълнение на служебните задължения“, „Служител отговарящ в най-голяма степен на правилата за етично поведение” и „Най-качествено и професионално обслужване на граждани“. Гласуването се проведе в съответния орган на съдебната власт. Всички присъстващи на събитието бяха поздравени от мажоретния състав при ДГ „Синчец” гр. Смолян, а Дядо Коледа раздаде късметчета за Новата 2017 година.

Вирни се горе