С атрактивно събитие и безплатни лифтове закриват зимния сезон на Пампорово

С атрактивно събитие и безплатни лифтове закриват зимния сезон на Пампорово

Тази година по случай закриването на зимния сезон, за първи път в Пампорово ще се проведе едно събитие с различен характер. Няма да бъде обичайното ски или сноуборд състезание.

В събота, 13.04.2013г., на ски плац „Студенец”, ще бъде изграден специален воден басейн с три коридара с различна степен на трудност, на който скиори и сноубордисти ще демонстрират как със зимната си екипировка може да се минава през вода. Събитието е уникално по рода си за България и е един прекрасен начин да прелеем от зимните към летните спортове, съобщиха организаторите.

„Season closing – Stavri Invitational Pool Party” ще отбележе края на един успешен за Пампорово зимен сезон, изпълнен с много емоции, инициативи и престижни състезания. Поканени са всички приятели на Пампорово, които ще се осмелят да демонстрират своите способности – малки и големи, напреднали и начинаещи, скиори, сноубордисти или просто ентусиасти. Състезанието ще бъде отворено и всеки може да се включи с каквото пожелае, независимо дали е със ски, лодка, шейна или сърф.

Състезанието е организирано по идея на „Фън Парк Пампорово” и със съдействоето на „Пампорово” АД, като се очаква първото издание на събитието в Пампорово, да бъде изключително атрактивно и съпроводено с много с приятни изненади, така че то да се превърне в традиционен ивент за закриване на зимния сезон в курорта.

Очакваме всички смелчаци, които ще се престрашат да участват, да подготвят специален карнавален костюм, за да се повеселим заедно. Очакват ви много награди за най-атрактивно спискане, падане, най-добър костюм. На място ще Ви посрещне свежа музика с още по-свеж водещ, енергийни напитки, много награди и весело настроение. За участниците има подготвени предметни награди, любезно осигурени от спонсорите на събитието – Ред Бул, TRS, Олинеза и „Пампорово” АД, посочиха още оттам.

Специално за участниците в събитието има подготвени промоционални пакети от хотел Орловец за дати 13 и 14 април – за допълнителна информация 0309/58417 или 0882 886 402.

Заповядайте на Пампорово този уикенд да закрием заедно зимния сезон и не забравяйте, че в неделя 14.04.2013 всички лифтове ще работят БЕЗПЛАТНО, обещаха организаторите.

За допълнителна информация може да следите страниците www.pamporovoresort.com, www.funpark.bg, както и фен страницата на курората и фън парка във Фейсбук.

Вирни се горе