Ремонтни дейности затрудняват движението по три главни улици в Смолян

Ремонтни дейности затрудняват движението по три главни улици в Смолян

Ремонтни дейности затрудняват движението по три главни улици в Смолян. Заради подмяна на кабели е затруднено преминаването по околовръстното шосе на областния град по платното Смолян- Райково, в участъка след „Чечосан”. Едната лента е затворена за движение, съобщиха от почистващата фирма „Титан Клинър”.

Забранено е изпреварването, има и ограничения на скоростта. Затворен за преминаване на пешеходци е и тротоарът. Заради изкопни дейности е затруднено преминаването и по улица „Коста Аврамиков”. Машини и хора работят в участъка от „Бункера” до гастронома в Долно Райково. Стеснена е лентата по посока Смолян, като автомобилите преминават еднопосочно с изчакване. Тротоарът също е разкопан. В участъка има забрана за изпреварване и ограничение на скоростта от 20 км.в час.

Изкопни дейности се извършват и по ул. „Тракия” в участъка около бившият тютюнев комбинат. Разкопава се пътният банкет в лентата Устово – Смолян. На места се преминава еднопосочно, с изчакване. Опасност от падащи камъни има по направлението Мугла – Смолян. Водачите трябва да внимателни в участъка след тунела, както и отсечката преди входа на селото откъм Смолян. В общината няма затворени пътища, посочиха още от фирмата.

Вирни се горе