Регистрираме касови бележки в Лотарията на НАП и с мобилно приложение

Регистрираме касови бележки в Лотарията на НАП и с мобилно приложение

От днес всеки регистриран потребител в Лотарията на НАП и МФ може да въвежда касови бележки и чрез мобилното приложение на НАП, което може да се изтегли през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система Android. Фискални бонове могат да бъдат регистрирани и чрез телефона на агенцията 0700 18700.

До момента сайтът на играта www.kasovbon.bg е посетен близо 5 млн. пъти, регистрирани са близо 3 млн. касови бележки на обща стойност 41 млн. лв. Първият късметлия от данъчната лотария ще бъде изтеглен на 20 декември 2015 г. в предаването “Денят започва с Георги Любенов” по БНТ 1. Всяка седмица в продължение на една година НАП ще връчва по един смарт телефон с четириядрен процесор, всеки месец – 40 инчов смарт 3Д телевизор, а голямата награда лек автомобил с всички екстри ще бъде изтеглена по Коледа догодина.

Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Всеки, който иска да участва в Лотария с касови бележки, може да се запознае с отговорите на най-често задаваните въпроси за кампанията, достъпни на интернет страницата www.kasovbon.bg.

Вирни се горе