Президентът изпрати и олимпиецът Чудомир, който ще ни представя на Световните летни игри на Спешъл Олимпикс

Президентът изпрати и олимпиецът Чудомир, който ще ни представя  на Световните летни игри на Спешъл Олимпикс

Президентът изпрати и олимпиецът Чудомир, който ще ни представя на Световните летни игри на Спешъл Олимпикс в Лос Анджелис -2015

Президентът Росен Плевнелиев изпрати олимпийците ни, които ще участват в Световните летни игри на Спешъл Олимпикс 2015 в Лос Анджелис. Сред тях е възпитаникът на Ресурсния център в Смолян Чудомир Бачочев, който ще ни представя в спорта „вдигане на тежести”.

На церемония в Гербовата зала Плевнелиев връчи националния флаг на нашите състезатели. България ще вземе участие с квота от 23 атлети с интелектуални затруднения, които ще се състезават в 10 спортни дисциплини.

„ За нас е гордост, че ще представяш Смолян и България на Световните летни олимпийски игри. Пожелавам ти успех, ние сме с теб”, каза кметът Николай Мелемов на Чудомир на официалната церемония по изпращането, която се проведе по традиция в Ресурсния център- Смолян. Директорката на Центъра Мария Семерджиева благодари на Мелемов и община Смолян, които осигуриха финансирането, за да може момчето да участва в игрите на Спешъл Олимпикс.

Успех на Чудомир, всички го подкрепяме и сме с него!

Вирни се горе