Отвори врати детски център „JUNIOR CITY CENTER“

 Отвори врати детски център „JUNIOR CITY CENTER“

В „JUNIOR CITY CENTER“ децата ще рисуват, творят и лудуват

Днес официално отвори врати „JUNIOR CITY CENTER“ – една нова придобивка за малчуганите на Смолян. Центърът се намира до магазин “Била” и предлага професионални грижи от обучени аниматори, които ще забавляват вашето дете и ще се грижат за неговата безопасност и сигурност. Когато ви се наложи да свършите нещо за час, да пазарувате или просто да си подарите свободно време, екипът на „JUNIOR CITY CENTER“ с отговорност ще забавлява Вашето дете.

„JUNIOR CITY CENTER“ предлага организиране и провеждане на незабравими рождени дни за вашите деца. Там ще намерите още магазин за детски маркови дрехи на достъпни цени и паркинг за детски колички. Кът за родители и придружители с възможност за отдих на чаша ароматно кафе.

В голяма игрална зала са обособени кът за рождени дни, кът за бебета, място за тематични игри, двуетажен плейграунд, кът за тихи игри – рисуване, оцветяване, много играчки и забавления. Любезните собственици на центъра Юлия и Васил Кондаклиеви посрещнаха днес нетърпеливите малчугани още рано сутринта, приемаха поздравления за новото начинание и вдъхновяващи пожелания за Новата 2015 година.

Всички съоръжения в игралната зала са със сертификати за съответствие и съобразени с изискванията на ЕС. Сигурността за целия комплекс е осигурена с постоянен видео контрол.

Гледането на деца е отговорност, която „JUNIOR CITY CENTER“ е готов да поеме!

„JUNIOR CITY CENTER“ работи без почивен ден /Понеделник – Неделя/ от 10:00 до 20:00 часа.

Вирни се горе