Откриват пътуваща фотоизложба пред общината и областната в Смолян

Откриват пътуваща фотоизложба пред общината и областната в Смолян

Пътуваща фотоизложба гостува в гр. Смолян на 4 и 5 юни 2012 г. Министерство на труда и социалната политика в качеството си на управляващ орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, постави старта на своето Годишно информационно събитие за 2012 г. чрез откриването на пътуваща фотоизложба на 21 май 2012 г. в София в присъствието на министрите Тотю Младенов, Сергей Игнатов и Томислав Дончев.

Откриването на фотоизложбата в Смолян ще направи АСП – Правда Игнатова, директор на дирекция „Международно сътрудничество, програми и европейска интеграция“ от 11 часа на 4 юни 2012 г. на откритата площ между общината и областна администрация. Ще бъде проведен и Ден на отворени врати на ОП РЧР. Желанието ни е да дадем възможност на всички заинтересовани лица – бенефициенти, представители на целевите групи, медии, широката общественост, да разговарят директно с експерти на ОП РЧР и да се запознаят с напредъка по изпълнението на програмата, с процедурите, които предстои да се обявят, или да се включат в забавни състезания, целящи да популяризират ОП РЧР в България, обявиха организаторите.

Годишното информационно събитие на ОП РЧР ще се проведе за първи път във всички областни градове в страната в периода май – юли 2012 г.

В рамките на изложбата, 40 фотографии разказват човешките истории на съвсем малка част от над 650-те хиляди българи, възползвали се от възможностите по ОП РЧР и представя резултатите от успешни проекти, реализирани в рамките на 141 схеми, финансирани със средства от оперативната програма.

Вирни се горе