Отборът на ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ – Смолян се класира на първо място в национална викторина по безопасност на движението

Отборът на ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ – Смолян се класира на първо място в национална викторина по безопасност на движението

Отборът на ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ – Смолян се класира на първо място в Националната ученическа викторина по безопасност на движението „Да запазим децата на пътя“ – общински кръг. Второ и трето място заеха съответно ОУ „ Стою Шишков“ – Смолян и СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Смолян.

Целта на викторината е изграждане на умения и навици на учениците за действия в условия на пътното движение и формиране на култура за безопасно поведение на пътя. Викторината се проведе в три кръга и включваше решаване на тест-листовки, практическо задание – тест за установяване на повреда/неизправност на велосипед и нареждане на пъзел с пътни знаци.

Проявата бе организирана от община Смолян, РУО – Смолян, СБА – Смолян с подкрепата на сектор „Пътна полиция“ при ОД на МВР и домакинството на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ .

Пресцентър на община Смолян

КЛАСИРАНЕ:

  1. ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ – Смолян

  2. ОУ „ Стою Шишков“ – Смолян

  3. СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Смолян

  4. ОУ „Никола Йонков Вапцаров“ – с. Широка лъка

5.ОУ „Юрий Гагарин“ – Смолян

  1. ОУ„Св. Св. Кирил и Методий“ – с. Смилян

  2. ОУ „Отец Паисий“ – Смолян

  3. ОУ „Иван Вазов“ – Смолян

Вирни се горе