Отборът на община Смолян се класира на второ място след драматичен футболен мач с маданския „Корона”

Отборът на община Смолян се класира на второ място след драматичен футболен мач с  маданския  „Корона”

Отборът на община Смолян се класира на второ място след драматичен футболен мач с маданския „Корона”. Финалът ще се запомни с липсата на спортсменска игра и скандал с участието на публиката, намеси се и полицията.

Отборът на община Смолян се класира на второ място след драматичен футболен мач с отбора на „Корона”, който ще се запомни с липсата на спортсменска игра и скандал с участието на публиката. Благодарение на бързата намеса на полицията не се стигна до сериозни инциденти. На финалната среща за „Купата на кмета” на Мадан , която се проведе на стадиона в кв. Батанци, нашия отбор започна много добре срещата и голмайсторът Боян Георгиев, въпреки сериозната контузия на единия крак и с болкоуспокоителни, успя да вкара три гола във вратата на противника. Това изнерви маданските запалянковци, както и играчите. След като футболистът с №5 от „Корона” направи удар без топка, съдията изпусна мача и изведнъж публиката се затича към терена, футболистите от „Корона” също демонстрираха агресия към нашия отбор и бързата намеса на полицията предотврати инциденти. Незаслужено съдията даде червен картон на наш състезател и на №5 от „Корона”, който предизвика скандала. Може би това беше тактика на играчите от противниковия отбор и на техните привърженици, за да спечелят мача. Първото полувреме играта завърши 3:2 в полза на отбора на община Смолян. Във второто полувреме силите бяха почти изравнени, но умората и неспортсменската игра от „Корона” оказаха влияние и последният гол, който вкараха сериозно контузи нашия вратар и капитан на отбора Георги Барукчиев. Крайният резултат беше 6:5 в полза на отбора на „Корона”. След края на срещата се проведе и награждаване на отборите. „Купата на кмета” на гр.Мадан бе връчена на „Корона”, а отборът на община Смолян се класира на второ място.

В продължение на три седмици на стадиона в кв. „Батанци”, се проведе турнир по футбол на малки вратички. Претенденти за „Купата на кмета” тази година бяха 11 отбора, като десет от община Мадан и един от община Смолян – сформиран от служители.

Отборите бяха разделени в две група след жребий. Община Смолян попадна в първата група с пет отбора, а във втората група отборите бяха шест.

Отборът на община Смолян с участието си направи интересен турнира по футбол. Играчите ни се състезаваха достойно с много хъс и не жалеха сили на терена.

Сериозна агитка от община Смолян подкрепяше нашите футболисти по време на срещите. Председателят на Общинския съвет Филип Топов наблюдаваше финала, а гл.финансист Венера Аръчкова подкрепяше футболистите ни на полуфинала.

Вирни се горе