ОИЦ представя резултатите от проведените информационни срещи в областта

ОИЦ представя резултатите от проведените информационни срещи в областта

На 31 юли 2012 г., от 10.30 ч., в офиса на ОИЦ-Смолян, ще се проведе информационно събитие с представители на медиите на тема: „Представяне на резултатите от проведените информационни срещи в Област Смолян и представяне на актуална схема за въвеждане на мерки за енергийна ефективност за микро, малки и средни предприятия”. Това съобщи управителят на центъра Андреана Трифонова.

Участниците ще се запознаят с резултатите от проведения цикъл информационни срещи със заинтересовани страни от общините в Област Смолян, както и с впечатленията и очакванията на участниците към дейността на ОИЦ – Смолян до края на проекта.

В допълнение ще бъде представена и актуалната схема „Енергийна ефективност и зелена икономика” по Оперативна програма „Конкурентоспособност на българската икономика”, която има за цел да подкрепи инвестициите на микро, малкия и среден бизнес в енергоспестяващи технологии, технологии от възобновяеми енергийни източници и дейности по намаляване на енергоемкостта на производството, добави Трифонова.

Вирни се горе