Обявиха конкурс за рисунка - „Моята България”

Обявиха конкурс за рисунка - „Моята България”

Общински младежки център „Захари Стоянов” в гр. Добрич организира седми по ред Национален конкурс за рисунка – дигитална живопис и графика на тема „Моята България”. В него могат да участват ученици и студенти на възраст от 10 до 25 години, навършени към 31 декември 2012 г., съобщиха от пресцентъра на община Смолян.

Творбите трябва да са създадени със свободна ръка с електронните инстументи за рисуване на подходящи графични редактори на компютъра (например: Microsoft Paint; Corel Painter Classic; Corel DRAW; Adob IIIustrator; Adobe Photoschop; Macromedia Eree Hand; Wizard brush и др. Всяка рисунка трябва да бъде представена на хартиен носител, паспартирана с размери 50/70 или 25/35 см. Да отговарят на следната информация: заглавие на творбата, трите имена на автора, дата и година на раждане, точен адрес, учебно заведение, преподавател, адрес за кореспонденция, телефон е-mail, име на програмния продукт с който е създадена.

Наградата е 500 лева – първа, втора и трета, а срокът за изпращане – 20 април 2012 година. За повече информация желаещите могат да се обадят на телефон: 058 60-25-35 и 058 60-26-91.

Вирни се горе