Община Девин награди победителите от конкурси

Община Девин награди победителите от конкурси

На 31 декември пред Дома на културата в град Девин бяха излъчени и наградени всички участници в обявените от Община Девин конкурси, също така имаше организирана богата новогодишна програма. Дядо Коледа раздаваше лакомства и радваше детските сърца. В конкурса за “Най-красива коледна и новогодишна украса” в категория външна украса първото място грабна Бл.К-2. Второто място беше за Кристиян Шайков, а третото място спечели Виктория Кисьова.

В категория вътрешна украса, първото място спечели ОДЗ “Изворче”, второто място бе за учениците от 9-а клас от СОУ “Христо Ботев” с класен ръководител Имела Данаилова, и третото място спечели блок “Хидрострой”, обявиха от пресцентъра на общината.

В конкурса за “Най-автентична сурвачка” първото място спечели Александра Паршикова, второ място бе за Велин Коджабашев и трето място спечели Ванеса Бекярова. Награда беше връчена и на Антония Хаджиева – 8 год., която беше изработила красива коледна елха от бонбони, на СОУ „Христо Ботев” се връчи грамота за „Най-активни в обявените от Община Девин конкурси, игри и мероприятия” проведени през 2012 година. Всички деца получиха грамоти и талони за лакомства.

Вирни се горе