Община Чепеларе и БНТ организират благотворителна кампания в памет на Валя Крушкина

Община Чепеларе и БНТ организират благотворителна кампания в памет на Валя Крушкина

От днес 03.07.2012г. Община Чепеларе, съвместно с БНТ, стартира благотворителна кампания в Чепеларе, в памет на журналистката Валя Крушкина, под мотото „Да помогнем на Кирил”. Целта на кампанията е да се съберат средства за продължаване на пълноценния живот на Кирил Кондакчиев, който е само на 34 години, има дъщеря на 5 години и е ски учител. Кампанията започва на 03.07.2012г. с поставянето на дарителски кутии и отварянето на благотворителен базар с книги на съвременни български автори, дарени с автограф,съобщиха от общината.

На 04.07.2012г. от 17.00 часа на Спортната площадка в Чепеларе изявени спортисти, общински съветници, бизнесмени и гости на града ще играят благотворителен турнир по тенис.

Акцент в кампанията е благотворителният концерт, който община Чепеларе организира на 05.07.2012г. В него ще участват младите таланти от ОДК- Чепеларе и любимците на феновете на българската попмузика Орлин Павлов и Криста.

Водещ на концерта ще е журналистът от БНТ Явор Симов. Присъствието на благотворителните събития е безплатно, а средствата за Кирил Кондакчиев ще се набират в дарителски кутии и в специална дарителска сметка, която ще обявим допълнително.

Вирни се горе