Недялко Славов: „Михалково” АД се развива успешно и е пример за модерна европейска компания”

Недялко Славов: „Михалково” АД се развива успешно и е пример за модерна европейска компания”

Областният управител Недялко Славов, заедно с изпълнителния директор Димитър Дългъчев и управителят на компанията Георги Гетов официално откриха новия логистичен център на „Михалково” АД край Пловдив. Водосвет отслужи Негово високопреосвещенство Митрополит Николай, а съпроводът на родопска гайда допринесе за доброто настроение.

Славов поздрави ръководството, служителите на компанията и гостите на събитието. „Благодарение на добрия мениджърски екип и професионализма на служителите, „Михалково” АД се развива успешно и е пример за модерна европейска компания. Поздравявам Ви за предприемаческия дух, с който успявате да популяризирате тази прекрасна минерална вода от сърцето на Родопите, притежаваща множество лечебни свойства. Уверен съм, че новият Логистичен център ще допринесе значително за достигането на това природно богатство – минералната вода от Михалково, до много повече потребители, които ще се уверят в благотворните й качества! А тази вода носи до всички частица от магията на Родопа планина!”

В заключение Славов изрази благодарности към компанията, че подкрепя редица общественополезни каузи в региона, пожела успехи и реализиране на още успешни проекти за в бъдеще.

Сред гостите на откриването бяха почетният консул на Федерална република Германия и представител на германо-българската търговска камара Марияна Чолакова, кметът на община Смолян Николай Мелемов, кметът на община Девин Красимир Даскалов, зам.-областният управител на Пловдив Димитър Керин, Йорданка Кляшева – председател на стопанската камара в Пловдив, Жана Величкова – изпълнителен директор на асоциацията на производителите на безалкохолни напитки в България, д-р Светла Чанова – председател на Съюза на хранителната промишленост, Томас Кренбауер – изпълнителен директор на минерална вода “Девин”, и Мартин Цмера – изпълнителен директор на “Куадрант Бевъриджис” – “Пепси Кола”.

“Михалково” е един от най-старите производители на бутилирана минерална вода в България – вече 61 години добива и бутилира естествено газирана вода “Михалково” – единствената в България. Следвайки световните тенденции в потребителското търсене, компанията разширява непрекъснато своето портфолио и допълва продуктовата си гама.

Построяването на новия логистичен център е инвестиция от първостепенна важност за компанията. Благодарение на нея ще се увеличат наличностите и ще се намали времето между заявка и доставка, както и ще позволи да се посрещнат индивидуалните изисквания на клиентите по най-добрия и най-бърз възможен начин.

Разположено на Околовръстния път – Южна дъга в Пловдив с площ от от 6500 кв. м, от които 1500 кв. м закрита, това ново съоръжение е осветено изцяло с LED-светлинни източници, които едновременно са природосъобразни, като намаляват консумираната електроенергия, и предоставят високо качество на светлината с добро цветопредаване, което оптимизира условията на труд за персонала. Инвестициите са в отговор на дълготрайния успешен растеж на компанията през последните години.

Вирни се горе