Над 70 пакета за нуждаещи се направиха клуб „Милосърдие” след поредна благотворителна акция

Над 70 пакета за нуждаещи се направиха клуб „Милосърдие” след поредна благотворителна акция

Поредната коледна благотворителна акция за събиране на хранителни продукти за многодетни семейства, самотни възрастни хора и семейства в тежко материално положение под наслов „Нека приятел в беда усети духа на Коледа!”, проведе клуб „Милосърдие”.

В осъществяването на акцията се включиха учители и ученици от 9 до 12 клас от ПГТТ „Христо Ботев”, както и миналогодишни абитуриенти, със съдействието на управителите на магазините АРЕНА, BILLA и LIDL. За поредна година безброй граждани и гости на града, с чисти и добри сърца, се включиха в тази благородна кауза, показаха човечност, съпричастност и лична подкрепа.

„Благодарим Ви, ДОБРИ ХОРА, че се отзовахте и помогнахте за реализирането на благотворителната инициатива! Благодарение на Вашата помощ на Коледа ще се усмихват лицата на над 70 семейства и самотни възрастни хора в затруднено материално положение!, казаха членовете на клуб Милосърдие. Председателят Милка Манева пожела на всички дарители здраве и топли за душата празници. „Бъдете здрави, щастливи и благословени! И помнете: Нито една проява на доброта не е загуба на време! На всяко направено добро се връща с добро!, посочи Манева.

Учeници, зaeднo c yчитeли oт ΠГTT “XPИCTO БOTEB” бяха изгoтвили cпиcъци c нaй-нeoбxoдимитe пpoдyĸти, ĸoитo биxa били в пoмoщ нa вcяĸo ceмeйcтвo, и ги paздaвaxa нa xopaтa, идвaщи дa пaзapyвaт в тpитe гoлeми мaгaзинa в Cмoлян. B знaĸ нa блaгoдapнocт дapитeлитe пoлyчaвaxa ĸapтичĸи, caмopъчнo изpaбoтeни oт yчeницитe.

Вирни се горе