Над 19 млн. касови бележки за 260 млн. лв. участват за лек автомобил

Над 19 млн. касови бележки за 260 млн. лв. участват за лек автомобил

Чисто новият лек автомобил е голямата награда в Лотарията на НАП и Министерство на финансите, която очаква своя победител. За неговия жребий участват над 19 млн. фискални бона за над четвърт милиард лева. Голямата награда ще бъде изтеглена тази Коледа, а до тогава данъчните раздават всяка седмица смарт телефон и всеки месец 40 инчов смарт 3D телевизор.

Джевайдин Идриз от град Шумен е седмичният победител в Лотарията с касови бележки за периода 11-18 март. Той ще получи смарт телефон с четириядрен процесор, 2 СИМ-карти и 5,3 инча HD дисплей. Победителят беше изтеглен днес в национален ефир в предаването на БНТ “Денят започва с Георги Любенов”. Джевайдин участва в Лотарията със 115 фискални бона, а късметлийската бележка е на стойност 13.10 лв. На 3 април, отново в национален ефир, ще бъде изтеглен и четвъртият месечен победител. Той ще получат чисто нов 40 инчов 3D телевизор с вградена безжична LAN мрежа, FullHD резолюция на екрана, аналогов и цифров тунер и много други екстри.

Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително, съобщи Недялка Чавдарова от местната НАП в Смолян. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Всеки регистриран потребител може да въвежда касови бележки и чрез мобилното приложение на НАП, което може да се изтегли през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система Android.

От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях. Всички търговци, издали печелившите касови бележки, ще бъдат щателно проверени, обещават също от НАП.

Вирни се горе