Набират работници за Португалия, Испания и Германия

Набират работници за Португалия, Испания и Германия

Дирекция „Бюро по труда” – Смолян обявява стартиране на процедура за набиране на кандидати / жени и мъже/ за бране на малини в ПОРТУГАЛИЯ за сезон 2016г.

Дирекция „Бюро по труда” – Смолян обявява стартиране на процедура за набиране на кандидатки за бране на ягоди в Испания. Търсят се жени между 20 и 40 години с опит в селскостопанската работа. Краен срок за кандидатстване е 11 декември 2015 г. до 12:00 ч.

Дирекция „Бюро по труда” – Смолян Ви уведомява, че на 03 декември 2015 г. в град Пловдив ще се проведат интервюта за сезонна или постоянна работа в областта на селското стопанство и животновъдството в Германия. Търсят се специалисти с професионално

Дирекция „Бюро по труда” – Смолян обявява стартирането на германската програма “The Job of my Life” (MobiPro-EU) за 2016 г. за професионално обучение на младежи до 27 г.

Федералната агенция по труда към германското Министерство на труда и социалната политика обявява, че за четвърта поредна година ще стартира набирането на кандидати за участие в програмата “The Job of my Life” (MobiPro-EU). Тя има за цел да подпомогне, включително и финансово, младежи от ЕС/ЕИП, които искат да започнат дуално професионално обучение във Федералната Република. Изискванията към младежите, които ще започнат обучението си през 2016г. са следните:

-  да са на възраст между 18 и 27 години (т.е. през първите 4 месеца на 2016г. не трябва да навършват 28 години);

-  да имат българско гражданство;

-  да имат завършено средно образование, но да нямат магистърска степен.

Вирни се горе