На 6, 7 и 8 септември ще се проведе празник на Неделино

На 6, 7 и 8 септември ще се проведе празник на Неделино

На 6, 7 и 8 септември ще се проведе поредния Празник на града и Първия Балкански фолклорен фестивал в Неделино. Във връзка с това кметът на общината Стоян Беширов разпореди да започне интензивна работа по цялостното модернизиране на централната част на улица „Александър Стамболийски”, която се прелива в главния площад на града.

По време на ремонтните работи ще бъдат сменени изцяло тротоарните плочи и бордюри, осветлението и пространственото оформление на уличното платно от автогарата до централния площад. Това със сигурност ще промени облика на града, ще направи улицата по-функционална и привлекателна за разходка, а заедно с останалото и по-безопасна.

Ремонтно-възстановителните дейности се извършват от специализирана техника и работниците от програмите за временна заетост. Всички се отнасят с респект към работата си, защото след всеки отработен ден, виждат как Неделино става по-модерно и по-привлекателно градче. Те са сигурни, че многобройните гости, които ще пристигнат в началото на септември, ще бъдат очаровани от познатия и непознат център на двугласа и на българския национален фолклор.

Кметът на общината Стоян Беширов заяви, че ще продължи реконструкцията на улицата в Горно Неделино, съгласно предварителните разчети и срокове. Хората го заслужават и ние сме длъжни като общинско ръководство да отговорим на техните очаквания. Едното не е за сметка на другото. Целта е градът да промени своя облик към добро, съобщиха от общината.

Вирни се горе