Младежите от втора смяна на “Мисия Смолян” получиха заработените надници

Младежите от втора смяна на “Мисия Смолян” получиха заработените надници

Младежите от втора смяна на кампанията “Мисия Смолян 2012” получиха финансовите си стимули за положеният в изминалите 10 дни труд. Лично управителят на почистващата фирма “Титан Клинър”, която заедно с община Смолян са организатори – Христо Христов обиколи сборните пунктове в града и изплати изработеното от младите хора. Той поздрави младите смолянчани за прекрасната работа и грижата за родния град, като обяви, че смолянските деца са най-големите патриоти.

“Обикалям почти цяла България, работим с много градове, но Смолян е единственият, в който има младежи, които милят за родното си място и отделят от времето си, отредено за почивка, за да го направят по-красиво”, заяви Христов. Той допълни, че без партньорството на община Смолян акцията нямаше да бъде толкова успешна и подчерта желанието на кмета Николай Мелемов, младите хора да имат пълноценна ваканция. Младежите също изразиха задоволството си от кампанията и грижата на общината и почистващата фирма всичко да е гладко и безпроблемно, както и жеста -заработените места да се изплащат по сборните пунктове, а не на едно място.

Изплатени са надниците на младежете и в селата на общината.

Младежите, които все още не са получили заработените си надници, могат да ги получат всеки работен ден в офиса на “Титан Клинър” между 09.00 и 18.00 часа.

Вирни се горе