Министър Цветанов ще посети Смолян, връчва ключове на 5 високопроходими джипа на Пожарната

Министър Цветанов ще посети Смолян,  връчва ключове на 5 високопроходими джипа на Пожарната

Вътрешният министър Цветан Цветанов пристига на посещение в Смолян. Вицепремиерът ще връчи ключовете от 5 нови, специално оборудвани, високопроходими джипа на Областно управление ПБЗН Смолян.

Церемонията ще се състои в четвъртък на амфитеатъра на Новия център в областния град от 10.40 часа.

Както вчера вътрешният министър съобщи за празника на пожарникарите през септември ще бъдат предоставени няколко пожарни коли на огнеборците от цялата страна.

Министърът ще посети още няколко родопски градове – Неделино, Чепеларе и др.

В програмата при посещението на вътрешния министър е предвидено посещение в ОДЗ „Синчец” №2, на ул. “Момина сълза”, заедно с кмета на община Смолян Николай Мелемов и смолянската щангистка Милка Манева.

След това ще бъдат връчени ключовете на високопроходимите джипове, а по-късно в зала 201 на областна администрация ще се представи системата за ранно оповестяване на пожари.

В 12.30 ч. вътрешния министър Цветан Цветанов и спортният министър Свилен Нейков ще открият мултифункционална спортна площадка в двора на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” в Неделино, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ в Смолян.

Ще се извърши и дарение на тризначките Виктория, Ванеса и Екатерина Кръстеви от Неделино.

Министър Цветанов ще посети фабрика за ски „АМЕР Спортс” и среща с инж.Кръстьо Вангелов – изпълнителен директор на фабриката. В края на работния ден вътрешния министър ще се срещне и с ръководството на ОД МВР Смолян.

Вирни се горе