Кмета и областният управител поздравиха смолянчани послучай Трети март

Кмета и областният управител поздравиха смолянчани послучай Трети март

В поздравителния адрес на кмета на Смолян г-жа Дора Янкова се казва: " Приятно ми е да ви приветствам по повод 3 март – Национален празник на Република България, да ви пожелая здраве, пролетно настроение, гордост и самочувствие от работата, която вършите, преклонение пред героите-освободители.             Честит национален празник, драги съграждани!"

  Поздравление по повод 3 март – Национален празник на Република България изпрати и областният управител на Смолян инж.Стефан Стайков.

Уважаеми родопчани, Поздравявам ви, с Националния празник на Република България – 3 март!

Трети март е една от най съкровените дати в календара на българската национална история. На този празник ние изразяваме своята признателност и преклонение пред апостолите, революционерите, възрожденците и строителите на следосвобожденска България.

Затова нека помним и не забравяме традициите, празниците и произхода си! Да тачим езика и историята си! Да пазим ревностно чувството си за национална принадлежност! Да бъдем единни и носим в сърцата си гордия български дух! Дълбок поклон пред паметта на всички, загинали за свободата на България!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Инж. Стефан Стайков Областен управител на област Смолян

Вирни се горе