И в Смолян учредиха Военен съюз?!

И в Смолян учредиха Военен съюз?!

Преди седмица в Смолян бе учреден Областен координационен екип на Военния съюз към Военния съюз/Лига/Пловдив, който ще носи името “Южна крепост”- Смолян. Областния координационен център в Смолян, си поставя за цел да привлича за членове хора – доказани родолюбци и патриоти, съобщиха от съюза.

Това е организация на настоящи и бивши служители на специалните служби на Българската армия, Министерство на отбраната, лица и организации съгласни с Устава на Военния съюз/Лига/. Разписаното в членската карта не осигурява специален достъп, а възможности за широка коалиция с превес на граждани и граждански структури решили да работят за Отечеството, за общото благо на народа. Със своята категорична решимост Военния съюз обещава да стои зад Отечеството, зад народа и зад всеки един член на обществото.

На учредителната сбирка, която се състоя на 13 юли по решение на Общото събрание за Председател на Областния съвет на Военния съюз бе избран Росен Багрянов, а за Председател на Общинския съвет-Анастас Барбов, екипът на Областния координационен съвет се оглавява от членът на Централния съвет на Военния съвет Никола Чуралски. Военният съюз/Лига/ е отворена структура за членство и съвместна патриотична и родолюбива дейност, изграждаща се на принципите на колективността и прозрачността.

На учредителното събрание бе приета Декларация на Военния съюз "Южна крепост"-Смолян.

Военен съюз “Южна крепост” Смолян е общество на съмишленици обединяващ истински патриоти и родолюбци-запасни,кадрови военни,граждани,мъже и жени без оглед на раса и вяра,на които са скъпи Отечество, род и Родина!

Вирни се горе