"ФЕН-85" отваря врати за начинаещи

"ФЕН-85" отваря врати за начинаещи

Спортен клуб “ФЕН-85” отваря врати за начинаещи деца над 5 години. Желаещите момичета и момчета за записване в школите по спортни и забавни танци през лятната ваканция ще получат информация на имейл scfen_85@abv.bg и телефон 0895957521, съобщиха от клуба.

Спортен клуб “Фен-85” гр. Смолян – клуб по спортни танци е създаден през 1981 година от треньорите Таня и Димитър Кондаклиеви. В Смолянска област това е единствения лицензиран клуб по спортни латино американски и стандартни – европейски танци, които предлага високо квалифицирано и професионално обучение в лицето на своите треньори в това число и Васил Кондаклиев – професионален треньор, а от 2011 г. и съдия към Българската федерация по спортни танци (БФСТ). През годините от както съществува клуба до днес през залите за обучение са преминали над 4000 деца и младежи.

В момента в школите на клуба се обучават над 70 младежи и възрастни от града и областта, и картотекирани състезатели в БФСТ. В клуба се преподават ча-ча-ча, румба, самба, джайв, салса, английски валс, танго, фокстрот, виенски валс, куйк степ, рок енд рол.... забавни танци и модерен балет.

Вирни се горе