Директорът на полицията в Смолян с обръщение по повод старта на новата учебна година

Директорът на полицията  в Смолян с обръщение по повод старта на новата учебна година

ДИРЕКТОРЪТ НА ОДМВР – СМОЛЯН СТАРШИ КОМИСАР НИКОЛАЙ ДИМОВ С ОБРЪЩЕНИЕ ПО ПОВОД СТАРТА НА НОВАТА УЧЕБНА 2017-2018 ГОДИНА

В навечерието на първия учебен ден, изпълнен с положителни емоции, трепетни очаквания и добро настроение, директорът на ОД МВР – Смолян старши комисар Николай Димов пожелава на всички учители, родители и ученици, успешна и безопасна учебна 2017-2018 година!

Именно в началото на учебната година условията за движение по пътищата рязко се усложняват, автомобилният и пешеходният трафик към учебните заведения се повишава. След дългата ваканция децата отново се включват като активни участници в пътното движение и рискът да станат жертва на интензивния трафик нараства. Ето защо директорът на ОД МВР – Смолян, като ръководител на институцията, която отговаря за гарантиране сигурността на гражданите и за безопасността на движението по пътищата, уверява, че няма да бъдат пестени нито сили, нито време, за да бъде осигурено безопасното и спокойно предвижване на учениците и учителите до класните стаи по време на учебния процес.

На този празничен ден се старши комисар Николай Димов се обръща към всички институции и съграждани – да обединят усилията си и заедно да осигурят на децата спокойна и безопасна учебна година.

„Уважаеми родители и учители, помогнете на децата да изградят навици за спазване на правилата за движение и за безопасно поведение на пътя! Нека всички ние, възрастните, бъдем добър пример за нашите деца, като проявяваме повече отговорност, дисциплинираност и толерантност като участници в пътното движение! На добър час, скъпи ученици!“.

Вирни се горе