Да помогнем: „Заедно за Макси“!

 Да помогнем: „Заедно за Макси“!

Благотворителен базар и концерт под надслов „Заедно за Макси“ организират ученици в Смолян. За поредна година възпитаниците на ЕГ „Иван Вазов“, с помощта на клуб ИНТЕРАКТ – Смолян, подават ръка на нуждаещите се.

Макси е на 5 годинки, но диагнозата му „детска церебрална парализа“е поставена още като бебе. Макар и осиновен, родителите му, които са от рудоземското село Чепинци, не се отказват и продължават борбата заедно. Те в момента живеят в Пловдив, за да могат да дадат по-добри условия за лечението на малчугана. Малкото момченце има нужда от рехабилитация, логопед, психолог, посещения на конна езда и плуване. За всичко изброено са нужни парични средства на семейството, които е трудно да намерят. Именно заради това, учениците от Смолян организират на 13 декември благотворителния концерт, който ще е от 18 ч. в зала №1 РДТ „Николай Хайтов“. Цената на билета е 3 лв. Всеки, който желае, може да закупи билет на място преди концерта и на входа на ЕГ „Иван Вазов“.

Същият ден, във фоайето на театъра, ще се състои коледен базар.

Всички събрани средства ще се дарят за лечението и рехабилитациите на Макси.

Съорганизатор на благотворителните мероприятия е и община Смолян.

Дарителска сметка: BIC-UNCRBGSF BG54UNCR70001521431391 в лева BG70UNCR70001521431394 в евро Титуляр Максимилиан Младенов

PayPal smetka irina.maksi@mail.bg.

Вирни се горе