Благодарствено писмо към екипа на ОАИЛ в МБАЛ - Смолян

Благодарствено писмо към екипа на ОАИЛ в МБАЛ - Смолян

Благодарствено писмо към екипа на ОАИЛ в МБАЛ – Смолян Поводът за това благодарствено писмо е преживяното от мен през това лято и благодарността, която искам да изкажа към прекрасния екип на ОАИЛ в Многопрофилна болница за активно лечение „Д-р Братан Шукеров” гр. Смолан.

На 17 юли брат ми – Петър беше приет в ОАИЛ, след като се почувсва зле и потърси консултация и помощ от медиците в Спешна помощ на болницата.

Състоянието му беше изключително тежко, дори безнадежно! След прекарани 18 дни в медикаментозна кома и 30 дни на командно дишане, багодарение на професионализма и всеотдайността на екипа на д-р Каръшев, брат ми е жив и се възстановява!

Думите са безсилни да изкажа това, което чувствам! В подобни случаи „БЛАГОДАРЯ!” е някак недостатъчно.

Едва ли има нещо на този свят, което може да заплати усилията и упоритостта на тези лекари, тяхната неуморна бораба за живота и здравето на всеки един човек! Искам, обаче, да се знае, че в Смолянската болница работят перфектни специалисти, които освен прфесионалисти са и истински ЧОВЕЦИ! Внимателни, отзивчиви, състрадателни към болните и техните близки!

От цялото си сърце Ви благодаря д-р Каръшев, д-р Събев, д-р Георгиев, д-р Проданов, д-р Батинков, д-р Гюнелиева. Вие извършвате чудеса! Благодаря на екипа на Клинична лаборатори и Микробиология! Благодаря на медецинските сетри и на санитарите! Благодаря на д-р Френкев и екипа на Кръвен център към болницата! Благодаря на всички онези добри хора, които дариха кръв, за да спасят брат ми, а те никак не са малко! За жалост, с някои от тях, дори, не можах да се запозная!

Бъдете благословени! Радвайте се на здраве, благополучие и късмет в живота си! С дълбоко уважение и благодарност!

Една щастлива сестра!

Величка Костова /по баща Четрокова/

Вирни се горе