Библиотеката подарява безплатен коледен целогодишен абонамент за нови читатели

Библиотеката подарява безплатен коледен целогодишен абонамент за нови читатели

Регионална библиотека „Николай Вранчев”, Смолян организира „Коледни празници в библиотеката”. Те ще се проведат в дните от 10 до 14 декември. На 10 декември, понеделник от 10 часа във фоайето на заемната ще бъде открита изложба „Коледни празници – традиции и настояще”.

На следващия ден – 11-ти декември, вторник от 15.30 часа в ще се проведе „Детски Коледен празник”. Ще бъде представена драматизация на приказката „Златокоска”, с участието на ученици от Седмо СОУ „Отец Паисий”, рецитал и още изненади за малките читатели, съобщиха от библиотеката.

Организира се концерт, който ще бъде специален коледен поздрав към всички приятели, читатели, партньори на Регионална библиотека. Тържеството ще започне в 16 часа на 12 декември. Секретарят на общината Замфир Копчев ще награди най-активните читатели през годината. След това ще бъде запалена нетрадиционна коледна елха.

В дните – 10-14 декември библиотеката подарява безплатен коледен целогодишен абонамент за нови читатели. От библиотеката призоваха гражданите да присъстват на проявите.

Вирни се горе