Съпругата на Том Ханкс тайно търси роднините си в Смолян

Съпругата на Том Ханкс тайно търси роднините си в Смолян

В популярното американско предаване “Who Do You Think You Are”, което се излъчва по NBC, стана ясно, че през миналата година съпругата на актьора Том ханкс Рита Уилсън е била на тайно посещение у нас. Актрисата, която е с български корени, е пристигнала в родината ни с единствената цел да научи всичко за миналото на вече покойния си баща Алън Уилсън и да намери свои все още живи роднини.

След разкритията, които екипът направил за живота на баща й, съпругата на Том Ханкс за първи път научила, че е имала по-голям брат, който обаче е починал, когато е бил още бебе. Този факт актрисата приела изключително емоционално и не успяла да сдържи сълзите си.

Освен това Рита Уилсън научила, че баща й е бил обявен за враг на страната, бил е в затвора и в трудов лагер, пишат от bliasak.bg. Роден като Хасан Ибрахимов, Алън успява на втория път да избяга от родината си и да замине за Щатите.

От предаването, посветено на Рита, стана ясно, че миналата година тя е пристигнала в България, за да търси роднини на баща си. Тя е посетила родния град на татко си – Смолян, където се запознала и с 96-годишния брат на баща й Ферхад Ибрахимов.

”Рита Уилсън, която пък е православна християнка, афишира повече гръцкия си произход. Тя има десетки роли в киното, но нейният мегахит е филмът “Моята голяма гръцка сватба”, на който е продуцент. Говори се, че Хасан Ибрахимов е прототип на бай Юнал от сериала “Седем часа разлика”.

Вирни се горе