С чеверме и смилянски фасул посрещат сръбската звезда Кеба в Родопите

 С чеверме и смилянски фасул посрещат сръбската звезда Кеба в Родопите

С родопско чеверме, смилянски фасул и пататник ще посрещнат домакините сръбския изпълнител Драган Коич – Кеба в Рудозем. Приготовленията по посрещането на известния изпълнител вече са във вход. „Ще му приготвим ястия от типичната родопска кухня, специално за Кеба ще въртим чеверме, ще направим качамак, пататник и клин“, разкри един от организаторите на концерта в Рудозем, Емил Кехайов, предаде Дарик.

Кеба ще изнесе голям концерт в Спортната зала в родопския град, като мероприятието е предвидено за 8 юли. Според Кехайов, който е и управител на спортното съоръжение, Кеба въобще не бил претенциозен и нямал специални изисквания за гостуването си в Рудозем.

„Разбира се сме му подготвили и специален армаган – известният смилянски фасул, за който изпълнителят е чувал доста от неговия колега Шабан Шаулич, който до преди години беше чест гост в смолянското село Смилян“, добави Кехайов.

В музикалната програма са включени още изява на оркестър „Колорит" и DJ парти. Билетите вече са пуснати и могат да се закупят на касите на спортната база. Цената е 15 лв. Ще има и настаняване с куверти, които ще бъдат на коктейлни маси, съответно по 6 и 10 души. Предвидени са и VIP места. Очаква се гостите на концерта да са хора не само от областта, а и от вътрешността на страната и чужбина. Вече имало и закупени билети от фенове на Кеба от Гърция.

Вирни се горе