„Минута е много” ще раздава много награди за 32-рия си рожден ден

„Минута е много” ще раздава много награди за 32-рия си рожден ден

По повод рождения си ден любимата на няколко поколения игра кани и всички трикратни и годишни победители през годините

Предаването „Минута е много” ще отбележи своя рожден ден на 27 февруари в столичния Клуб „Студио 5”. Легендарното състезание, създадено по оригиналната концепция на Лилия Райчева, ще отбележи 32 години със сладките изкушения на Виенската сладкарница „Джулиано”. Куверти за сладкарницата, билети за София филм фест, за подбрани постановки от Софийския театрален салон, интересни книги, дискове с музика и други приятни награди са част от подаръците за вярно отговорилите на въпроси.

По повод рождения си ден любимата на няколко поколения игра кани и всички трикратни и годишни победители през годините, членове на Клуб „Минута е много”, а победителите, наред с другите си награди, ще получат знаменитата френска селска торта на Виенската сладкарница „Джулиано”.

Темите, в които водещият Петър Вучков ще задава въпроси този път, са Лека атлетика, Тетрална София и Емил Димитров. Състезателите ще се избират сред присъстващите и ще бъдат подкрепяни от трикратните победители Алберт Николински, Илка Гергинова и Пламен Младенов. Специалните гости са олимпийската медалистка Йорданка Благоева – първата българка, поставила световен рекорд в леката атлетика, Нели Горанова – главен експерт в Дирекция “Култура” на Столична община и Емил Димитров – син на легендарния певец.

Всички, които дойдат в Клуб „Студио 5” на 27 февруари, ще имат ексклузивната възможност да видят кратък филм за Емил Димитров и да се сдобият с първия от поредицата дискове със специалната селекция от творчеството на Емил Димитров “Звучи в мен музика”.

Вирни се горе