Мъж от Мадан качва разголени снимки във Фейсбук

 Мъж от Мадан качва разголени снимки във Фейсбук

Страница с име „Перверзни снимки на български момичета“ се появи във Фейсбук, съобщи сайтът petel.bg.

Според читател, пожелал анонимност, авторът е младеж от Мадан. Занимава се с автоелектроника. Запазваме името и профилът му в тайна, тъй като засега касателството му към страницата е недоказуемо, пише petel.bg. „Харесва ли Ви дупето на Гери”? Това гласи един от последните постове в сравнително новата страница във Фейсбук с недвусмисленото название „Перверзни снимки на български момичета”. Както ясно става от заглавието въпросната страница бълва всевъзможни снимки на разсъблечени млади момичета, а не малка част от девойките са изцяло голи. По-голяма част от девойките са изтипосани с лицата си и лесно могат да бъдат разпознати от приятели, роднини и родители. Не е ясно как администраторът на въпросната страница се сдобива със снимките, но в коментарите се твърди, че тийнейдърките сами пращали свои фотоси.

„МАЦКАТА ОТ ПО-РАНО Е ДОВОЛНА ОТ ХАРЕСВАНИЯТА И ИЗПРАТИ НОВА СНИМКА. ДА ВИДИМ ТАЗИ, КОЛКО ХАРЕСВАНИЯ ЩЕ СЪБЕРЕ!”. Това е съобщение от 9-ти ноември, а под него е поместена снимка на гола девойка с фотоапарат в ръка. Някои от по-разголените снимки са леко цензурирани, но удивителното е, че администраторът през цялото време приканва феновете да харесват и споделят снимките и им обещава още много разголени момичета, ако се присъединят нови фенове.

До този момент „Перверзни снимки на български момичета” е харесана от над 5 хиляди души от създаването си на 11-ти март.

Може би най-смущаващо от всичко са коментарите под някои от снимките, че това всъщност са непълнолетни момичета. Феновете на страницата дори пращат фейсбук профилите на някои от по-разкрепостените девойки с идеята да ги назидаят.

„Не е изключено зарязани от гаджетата си момчета да пращат стари снимки на бившите си приятелки, като един вид отмъщение”, предполагат други.

Вирни се горе