Какво е нужно да знаем когато отиваме на консултация при астролог?

Какво е нужно да знаем когато отиваме на консултация при астролог?

Автор Илиана Магерова

Астрологията използва астрономическите координати на звездите и планетите, в момента на вашето раждане. На астролога са нужни тези точни изходни данни, за да построи вашата рождена карта, по която да анализира хороскопа ви.

Първо – е необходима Вашата рождена дата

Датата на раждане е първата уникална информация за астролога и въпреки, че на този ден са се родили много хора по цялата планета датата на раждане носи информация за част от вашия индивидуализъм.

Второ – Вашето място на раждане – град, държава В зависимост от различните места на раждане, звездите и планетите са локализирани на такова място в хороскопа ви, което съответства на дадената географска ширина и дължина, и съответно получават своите специфични значения. Ако сте родени на друго място, разположението на звездите и планетите, както и значението им се променя. Така координатите на вашето раждане подчертават вашата индивидуалност още повече. Трето – Вашият точен час на раждане. Часът на раждане е още по-важен. Обикновено в България малко хора знаят точният си час. Проблем представлява и факта, че при записване часа на раждане минутите се закръглят и никога не са точни и често не отговарян на истината. За астролога е важно да знае часа ви на раждане с точност до минута, защото 4 минути отклонение от верния час на раждане, измества с 1 година напред или назад прогнозата във времето. Всеки може да пресметне, че отклонение от около половин час означава – отклонение в прогнозата с близо 7 – 8 години. Ако не знаете вашият час на раждане, самият хороскоп и прогнозата, която може да се извлече от него би намалила своята точност. За да изчисли точният ви час на раждане на астролога му е нужно да свери няколко важни събития от живота ви и съпостави с вече отминали астрономически фактори. Т.е. той ще Ви попита за дадено събитие от живота Ви – кога се е случило фиксирайки ориентировъчно време и ще очаква да потвърдите дали това е така, ако не с точна дата, то поне с месеца и годината, в които се е случило. За улеснение е добре да си припомните по важните събития в живота Ви предварително и да го информирате когато и ако стане дума за това. Така по-бързо ще бъде извършена корекцията на часа Ви на раждане с точност до минута, което астролозите наричат ректификация. Знанието за точния час на Вашето раждане би подобрило в значителна степен не само качеството на анализа на хороскопа Ви, но то придава вече ярка индивидуалност, чрез която Ви отличава от всички останали хора родени на тази дата по света. Важно е да запомните, че когато астролога Ви пита за минали събития от вашия живот, той вероятно прави проверка на подадения от Вас час на раждане или отчита действието на различните планети във важни моменти от Вашия живот. Ако не споделите истината, астролога може да си направи грешни заключения и Вие не бихте могли да очаквате правилна прогноза от него за Вашето бъдеще.

Вирни се горе