DJ Дамян: България е моята Америка

DJ Дамян: България е моята Америка

Пред blife.bg Дамян и любимата му Ваня се показаха като щастлива двойка с безоблачно битие. Комбината работи по общ проект, който другата година ще се материализира в компактдиск. Влюбените вече са записали 4 песни за новата тава и продължават с участията и записите. Наскоро двойката се премести в Пловдив, но често пътува до София, за да забавлява контингента на столичните чалготеки. И двамата имат деца от предишните си връзки, но са решили да ги оставят на грижите на бившите си. Така гълъбчетата са отдадени изцяло на любовните си чувства и общата кариера.

„Ние винаги сме заедно, почти не се разделяме. От 24 часа в денонощито 25 сме заедно“ – казва Дамян и не личи постоянното присъствие на знойната Ваня да му тежи. Тя също не може да се нарадва на успешната им връзка и сподели:

„Ние сме си много близки, нямаме тайни и ни е хубаво заедно. Освен това сме екип и работим за една кауза.“

Те са сплотен екип и винаги си помагат, убедени са, че са половинките на едно цяло. Шоуменът и певицата казват още, че не се ревнуват. Ваня видимо се грижи за външния си вид, винаги подбира провокативни тоалети, които не оставят много на въображението. Опитва се да бъде предизвикателна и елегантна. Казва, че сама измисля някои от моделите на роклите си и възлага задачите на шивачката си. Апартаментът им в Пловдив вече имал нужда от отделно помещение за тоалетите на Ваня твърди Дамян, а мадамата го контрира, че няма чак толкова много дрехи. Ваня си мечтае за по-спокоен живот в чужбина, но Дамян е на различно мнение:

„България е моята Америка. По-добре да си първи на село, отколкото последен в града. Ако отида в Америка, трябва да мия чинии, да работя в автомивка…“ – категоричен е той.

Вирни се горе