Благой Георгиев с ново русо изкушение

Благой Георгиев с ново русо изкушение

Руската преса гръмна за новото любовно попълнение на национала ни Благой Георгиев, който имаше авантюра с наша попфолкизпълнителка, информират от ПРофайл агенция. Благой този път е уловен в крачка с нова руса приятелка,коята по всяка вероятност не е българка. Съотбортниците на Георгиев дълго не могат да свалят очи от нея и тайничко му завиждат. Новата двойка е била забелязана да вечерят в изискан рибен ресторант,както и да се отдават на релаксиращи процедури в спа център в Москва.

Припомняме, че модната икона Благой Георгиев в тандем с магнетичната Маги Желязкова бяха за година рекламни лица на модната италиански марка Зу елементс( Сердика Център),но дали там е имало любовни искри можем само да гадаем. Предишната му приятелка усилено коментираше връзката им в пресата, независимо от това Благой да не е пожелавал разгласа. На негов гръб изпълнителката си направи реклама и изгря отново в медийното пространство,където отдавна беше забравена.

Руската преса съобщава още, че новата приятелка на Благой е много секси и е само на 21 години, балерина с много отличия и призови места в международни конкурси, дъщеря на влиятелен олигарс, допълват от ПРофайл.

Вирни се горе