„Български пощи” ЕАД обявява „Коледната фото-надпревара”.

„Български пощи” ЕАД обявява „Коледната фото-надпревара”.

„Български пощи” ЕАД обявява „Коледната фото-надпревара”. Всеки може да изпратили до 2 снимки, запечатващи зимен или празничен момент, който биха изпратили под формата на поздравителна картичка на свои любими хора. Най-добрите снимки ще бъдат включени в самостоятелна галерия в приложението BGPostCard, а класираните на първите пет места ще получат награди:

  • абонамент за издание по избор на стойност до 50 лева (за класирания на първо място);

  • изработване на лист с персонални марки (за класирания на второ място);

  • изпращане на снимката, с която спечелилият участва, до избран от него получател (за класираните от първо до пето място).

„Коледната фото-надпревара” се осъществява в периода 26.11-19.12.2012 г. и преминава през няколко етапа. До 11.12.2012 г. участниците могат да изпращат снимки на създадената специално за играта електронна поща bgpostcard@yahoo.com. След това снимките ще бъдат публикувани в албум в официалната Фейсбук страница на „Български пощи” ЕАД (https://www.facebook.com/BGPost), а феновете ще могат да гласуват за любимите си снимки. Наградените участници в конкурса ще бъдат избрани от комисия на „Български пощи” ЕАД. Снимките, които ще влязат в галерията в приложението BGPostCard, ще бъдат определени на база гласуването във Фейсбук и решение на комисията. Победителите ще бъдат обявени на 19.12.2012 г. в уебсайта на компанията и в официалната Фейсбук страница.

Изпратените снимки следва да бъдат авторски, да са в .jpeg формат, да отразяват по подходящ начин духа на зимния и празничен сезон, да нямат обидно, неморално или несъответстващо на добрите нрави съдържание, да не съдържат рекламни послания, търговски наименования и марки, съдържанието да не бъде идентифицирано с политическа кауза или кампания, както и да не представлява провокация на етническа и религиозна основа.

Вирни се горе