Анелия Павлова от с. Барутин спечели чисто нов автомобил от играта "НА КРАЧКА ОТ КЪСМЕТА"

Анелия Павлова от с. Барутин спечели чисто нов автомобил от играта "НА КРАЧКА ОТ КЪСМЕТА"

Всяка седмица от студиото на Национална лотария един участник си тръгва с чисто нов автомобил. И тази седмица не беше по-различно! Тримата късметлии, които бяха изтеглени от водещата Рая Пакова за участие в играта „НА КРАЧКА ОТ КЪСМЕТА“ бяха Ивелин Тодоринов от гр. Шумен, Павлин Томов от гр. Ямбол и Анелия Павлова от с. Барутин. И тримата много харесаха страхотния Citroen Elysee, но само един от тях си тръгна с него и това беше Анелия.

Още след първите предположения Анелия беше лидер в играта. При втория избор на монети също имаше късмет, но и Павлин бързо се придвижи напред. Двамата бяха на крачка от финалната линия, докато Ивелин беше направил само една крачка. Ред беше на Ивелин, който нямаше какво да губи, рискува с две крачки и монета номер 2. Монетата се обърна и ликът, който видяха всички беше на Анелия. Това означаваше, че 53-годишната учителка по български език и литература е новия собственик на прекрасния френски автомобил. За Ивелин и Павлин останаха утешителните печалби от по 1 000 лева и билет на Национална лотария.

„Много съм щастлива, много се радвам. Пожелавам на всички успех и да спечелят толкова, отколкото се нуждаят“, сподели късметлийката. За спечелената кола каза, че е страхотна и лично ще си я кара. Не пропусна да отбележи и факта, че редовно си купува билети на Национална лотария, а също така и много често подарява билети на близки и приятели.

„Вярвам в късмета си и никога не бих се отказала“, заяви Анелия. В момента Анелия е безработна. По професия е учител по български език и литература. Семейна е. Има син, дъщеря и един внук. Билетът, с който е спечелила участие в предаването Национална лотария е „Мечтаният дом“, пише “ВЕСТНИК НА ОБЩИНА ДОСПАТ”

Вирни се горе